Sluiten

T: +31 (0)71 4081471

30 January 2017

Ontdek de toekomst van de lelie tijdens de Dutch Lily Days bij Vletter & Den Haan

Vletter & Den Haan is ook dit jaar weer van de partij bij de Dutch Lily Days. Van 6 tot 9 juni 2017 kunt u zowel de vertrouwde- als nieuwe lelievariëteiten ontdekken in onze showkas.

Na de succesvolle Lustrumeditie van vorige jaar, is Vletter & Den Haan ook dit jaar weer vertegenwoordigd op dit vierdaagse evenement. Tijdens de Dutch Lily Days is Nederland het episch centrum van de internationale leliehandel. In totaal zullen 13 toonaangevende leliebedrijven hun kassen openen voor duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Innovatie

De internationale leliehandel is booming! Jaarlijks worden er een tal van nieuwe variëteiten gekweekt die inspelen op de hedendaagse trends. Dit maakt de lelie onverminderd populair bij de consument. Vletter & Den Haan is wereldwijd marktleider op het gebied van lelieveredeling. De nieuwe variëteiten zijn van groei tot bloei getest in een eigen laboratorium. Naast het streven naar de hoogste kwaliteit, is er ook veel aandacht voor ziekteresistentie en houdbaarheid. Het resultaat kunt u tijdens de Dutch Lily Days zelf aanschouwen.

De Duch Lily Days

Tijdens dit vierdaagse evenement zetten we samen de lelie in het zonnetje. Zo kunt u genieten van de lelie bij de meest toonaangevende leliebedrijven uit Nederland. Samen zullen deze leliebedrijven hun kennis delen en met u sparren over de veredeling, lelieteelt en verkoop.

Over ons

Vletter & Den Haan presenteert dit seizoen meer dan 200 lelie variëteiten in een showkas van 3.000m2. Er zijn wereldwijd 150 dealers die de lelie variëteiten van Vletter & Den Haan kweken. Onze specialisten staan voor u klaar!

U vindt ons aan de Oegstgeesterweg 202a te Rijnsburg.

Website Dutch Lily Days: www.dutchlilydays.nl

Made by Exxtra