Sluiten

T: +31 (0)71 4081471

29 October 2020

Vacature: Research analist

GenNovation

GenNovation is opgericht in 2017 door vier sierteeltveredelaars (Anthura, Florensis, Dekker Chrysanten en Gebr. Vletter & Den Haan). Alle aandeelhouders zijn belangrijke spelers in hun segment en hebben als doel het beste product aan hun klanten te leveren. Om die doelstellingen te ondersteunen hebben zij GenNovation opgericht waarin zij hun krachten bundelen op het gebied van R&D om de veredeling te versterken. GenNovation is sinds 1 januari 2020 gevestigd op het Agro-businesspark in Wageningen. Hier is ook een moleculair lab ingericht voor de ontwikkeling en toepassing van moleculaire merkers voor veredeling.

De functie

Vanwege de complexe genetica staat de toepassing van DNA-merkers bij de meeste siergewassen nog in de kinderschoenen. Als research analist ga je meehelpen hier verandering in te brengen. Je gaat moleculaire merkers testen en protocollen optimaliseren, zodat voor de verschillende gewassen het beste resultaat wordt verkregen. Je analyseert de resultaten en rapporteert ze terug naar één van de aandeelhouders. Het hele proces, van DNA-isolatie tot het verzenden van de resultaten, behoort tot jouw takenpakket. Naast het implementeren van merkers die op andere locaties ontwikkeld zijn, ontwikkel je ook nieuwe merkers. Hierbij werk je samen met de onderzoekers, bio-informaticus en de veredelaars van de betreffende gewassen. In de nabije toekomst voorzien we verdere uitbreiding van het team van GenNovation en jij zou daar een sleutelpositie in kunnen vervullen.

Jouw kracht:

Wij zoeken een collega die zelfstandig kan werken en zich niet laat afschrikken door een grote diversiteit aan taken. Je werkt gestructureerd en beschikt over goede organisatorische en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Profiel:

  • Een afgeronde HLO opleiding of MBO met aantoonbare ervaring;
  • Werkervaring op een moleculair lab;
  • Kennis van of affiniteit met plantenveredeling is een pré
  • Ervaring met DNA/RNA isolaties, PCR en assay design;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Affiniteit met automatisering en LIMS;
  • Goede contactuele en communicatieve eigenschappen
  • Flexibele, proactieve werkhouding;

Wij bieden:

Een afwisselende, zelfstandige functie in een dynamische innovatieve omgeving, met volop ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. De vacature betreft een full-time functie.

Interesse in de functie research analist bij GenNovation? Stuur dan je C.V. met motivatie naar info@gennovation.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart Brugmans, tel:06-30478492.

Of je kan online solliciteren via deze link: https://florensis.homerun.co/research-analist/nl/apply?&step=1

Made by Exxtra